Som musiker er det nok et af målene. At komme til at rejse med sit arbejde. Det betyder nemlig, at det ikke kun er de nærmeste, der har lyst til at høre ens musik, men et større og mere bredt publikum. Er musikken på ens eget sprog, fx dansk, så vil det som udgangspunkt være ture indenfor landets grænser, selvom der dog er muligheder i Skandinavien med dansksproget musik, og der er også bands, der lykkes rigtig godt internationalt, selvom de ikke synger på engelsk. Det er fx Rammstein, der alene synger på tysk, men som alligevel har meget stor succes i hele verden.

Det handler om kunnen

Det gælder om at være god til sit håndværk som musiker, men det gælder også om at spille en type af musik, som mange mennesker har lyst til at lytte til. Er din musik så meget undergrund eller niche, så kommer du næppe vidt omkring med den. Om det er en god ting eller ej, er så en vurdering.

For dem, der kan, og som rammer den lyd, der er in nu og her, så er mulighederne store. Der er gode muligheder i Danmark, både hvad angår spillesteder, men også hvad angår festivaler. Men det er ingenting sammenlignet med, hvor store koncerter og festivaler er udenfor landets grænser.

Det vil starte i det små med de mindre scener, men bar det at komme ud er fedt. Får I gode anmeldelser, hvor I kommer frem, så vil der komme mere vind i sejlene. Det gælder om at levere og give gode koncerter, hvor alle er underholdt, og det gælder om at vise, at man kan og vil alle fans og alle steder i verden. Får ingen kunstner eller musiker er noget som helst uden dem, der følger. Det er nemlig dem, der køber musikken og ser koncerterne.